Dorint Resort & Spa Bad Brückenau

Bad Brückenau, Beieren, Duitsland

Standaardkamer met queensize bed

Standaardkamer met queensize bed

Superior kamer

Superior kamer

Dorint Resort & Spa Bad Bruckenau

Royaal ontspannen in Beieren

Zin in een vorstelijke vakantie? Kies dan voor Dorint Resort & Spa Bad Brückenau, dit hotel is namelijk gevestigd in het kasteel waar Koning Lodewijk de Eerste van Beieren in de negentiende eeuw resideerde. Op het grandioze landgoed in hartje Duitsland geniet je van twee gastronomische restaurants en luxe viersterrenkamers met uitzicht over het park. Trekpleister is de eersteklas wellnessruimte van 2800 m² waar je van top tot teen ontspant.

De groene streek Rhön, door de UNESCO uitgeroepen tot Bioreservaat, is met haar onbegroeide heuveltoppen geliefd onder outdoorfanaten. Maar liefst 7000 m² aan natuurgebied zorgt voor eindeloos wandel-, golf- en fietsplezier. In de winter is dit een aantrekkelijk skigebied. Op een uurtje rijden naar het zuiden prijkt het schilderachtige Würzburg, het centrum van de hoogwaardige Frankische wijnindustrie. Je komt hier tijd te kort, met een bezoek aan het fort Mariënberg en de hoftuinen van de Residenz.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.