Dorint An der Messe Köln

Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Keulen

Keulen

Superior kamer

Superior kamer

Keulen

Keulen

Keulen

Luxe verblijf in Keulen

In het Dorint An der Messe bevind je je in het hart van alle actie. Dit luxe hotel met wellnessruimte en zwembad bevindt zich direct tegenover de handelsbeurs van Keulen en in minder dan een kwartier bereik je de historische binnenstad. Of je nou een beurs bezoekt of liever de musea en winkelstraten van de Domstad ontdekt: bij Dorint An der Messe ben je aan het juiste adres. Begin de dag bij restaurant Bell Arte: hier kun je in de serre of bij mooi weer op het terras genieten van een uitgebreid ontbijt. Daarna kun je op pad: neem de metro naar de binnenstad en bewonder de indrukwekkende Dom of ga op koopjesjacht in de bekende winkelstraat Schildergasse. Eenmaal weer terug in het hotel ben je in de sfeervolle Bierstube Düx meer dan welkom om een Kölsch-biertje te proberen en te proeven van enkele lokale specialiteiten.

Ben je toe aan ontspanning? Dorint An der Messe beschikt over een groot wellnesscentrum van 650m2, waar je kunt genieten van de Finse sauna, een Turks stoombad en zelfs een zoutgrot. Wie zich liever op een andere manier in het zweet werkt, kan terecht in de moderne fitnessstudio. ‘s Avonds sluit je de dag feestelijk af met een drankje in de stijlvolle Accanto Bar.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.