Dolce CampoReal Lisboa

Turcifal, Portugal

Superior Deluxe kamer

Superior Deluxe kamer

5*-luxe met wellness

Gelegen in een prachtige groene omgeving aan de kust van Portugal en toch vlak bij de bruisende binnenstad van Lissabon, biedt luxe resort Dolce CampoReal je zo veel mogelijkheden dat een korte vakantie eigenlijk niet volstaat. Of je nu graag te paard de prachtige omgeving wilt verkennen, liever wilt ontspannen in de zeer uitgebreide saunaruimte of een balletje wilt slaan op de golf- of tennisbaan.

Daarnaast beschikt Dolce CampoReal over uitstekende restaurants om ook de culinaire reiziger van dienst te kunnen zijn. In restaurant Manjapoa geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. ’s Avonds kun je terecht in het Grande Escolha - het visitekaartje van chef-kok Rui Fernandes - waar heerlijke creaties geïnspireerd op de internationale en de traditioneel Portugese keuken worden geserveerd. Het resort beschikt over een loungebar waar wekelijks wijnproeverijen plaatsvinden en waar je de avond ook kunt afsluiten met een overheerlijke cocktail.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.