Diana Dauphine Hotel

Straatsburg, Elzas, Frankrijk

Straatsburg

Bar van het hotel

Bar van het hotel

Ontbijtzaal

Ontbijtzaal

Ontbijt

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Straatsburg

Notre-Dame van Straatsburg

Prachtig designhotel in het centrum van Straatsburg, dicht bij de kathedraal en de wijk Petite-France, incl. ontbijt en een reep chocolade bij een verblijf op Valentijnsdag

Het is de stad van de EU, de stad met een van de grootste en mooiste kathedralen van Europa en een grensstad met verschillende culturen. Straatsburg, Strasbourg, Straßburg: de Duitse invloeden zijn duidelijk herkenbaar in de Franse stad aan de Rijn. Dat is ook te zien in de keuken, de Elzas staat bekend als culinaire bestemming met prachtige wijnen en de alom bekende Flammküchen.

Hotel Diana Dauphine ligt op loopafstand van de prachtige kathedraal. De meest charmante wijk van Straatsburg, Petite France, ligt vlakbij het hotel. Smalle straatjes, oude grachten en vakwerkhuizen uit de 16e eeuw kenmerken deze wijk. Je vindt er knusse restaurants die typische gerechten uit de Elzas serveren. Rondom het hotel zijn verschillende musea te vinden, zoals het 18e-eeuwse Palais Rohan, en op twee kilometer afstand liggen de imposante gebouwen van de Europese Unie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.