Diamond Deluxe Hotel

Kos, Griekenland

Glamorous vijfsterrenhotel aan het strand op het betoverende Griekse eiland Kos

Heb je er altijd al van gedroomd om wakker te worden in een luxueus hotel op een zonovergoten eiland, waar de geur van frisse zeelucht je in de ochtend tegemoet komt? Dan is dit je kans. Een welverdiende vakantie waar luxe, glamour en exclusiviteit centraal staan. Het vijfsterren Diamond Deluxe Hotel is exclusief toegankelijk voor volwassenen en heeft alles voor een aantal dagen volledige ontspanning: een prachtig zwembad omringd door palmbomen en comfortabele ligstoelen, een spa-center waar je de hele dag door kunt genieten van massages, sauna’s en stoombaden, en twee restaurants waar alleen Griekenlands fijnste delicatessen geserveerd worden.

Hoewel het lastig kan zijn de harmonieuze sfeer van luxe en romantiek van het hotel te verlaten, is op Kos zelf ook genoeg te ontdekken. Behalve de 112 kilometer lange kustlijn met brede zandstranden zijn er vele authentieke Griekse dorpjes, kleurige markten en charmante kerkjes. De fiets is een leuke manier om het eiland te verkennen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te zonnen op het strand en te genieten van de aangename rust. Wanneer je terugkomt in het hotel, heb je de keuze uit maar liefst drie bars waar je met een exotische cocktail geniet van de adembenemende zonsondergang. Na een biologische maaltijd met verse vis en huisgemaakte tzatziki, nodigen de hemelse bedden in je kamer uit voor een diepe, zorgeloze nachtrust.

Highlights

  • De dag sportief beginnen in het prachtige zwembad of op de tennisbaan
  • De veelzijdige Griekse keuken ontdekken in een van de uitmuntende hotelrestaurants
  • Ontspannen met een massage of in de sauna’s van het luxe wellnesscentrum

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.