Designhotel Maastricht

Maastricht, Limburg, Nederland

Basic kamer

Basic kamer

Heuvels, historie én design in Maastricht

Maastricht – ook wel Mestreech op z’n Limburgs – ligt in het uiterste zuiden van Nederland en wordt omringd door prachtige heuvelachtige landschappen waar je vele fietsers en wandelaars zult tegenkomen. Vroeger werd Maastricht de ‘IJzeren Stad’ genoemd - omdat zij niet gemakkelijk te veroveren was door vijanden, mede dankzij de 109 meter hoge St. Pietersberg waar de stad tegenaan is gebouwd. Je kunt nog altijd griezelen en dwalen door de oude mijngalerijen, grotten of het eeuwenoude Fort Sint Pieter vanuit waar de stad werd beschermd.

Maar heuvels en historie is niet het enige waarom Maastricht een geliefde stad is voor een weekendje weg. Zo bruist de oude buurt Wijck van de bijzondere boetiekjes, gezellige restaurants, designwinkels en antiekzaken. Designhotel Maastricht heeft zich genesteld tussen dit Limburgs trots, wat wel eens liefkozend ‘petit Paris’ wordt genoemd. Die eigenzinnigheid van Wijck wordt in het interieur van het Designhotel Maastricht doorgevoerd: zo herken je bijvoorbeeld de klassieke Eames kuipstoeltjes... oftewel, smaakvolle designelementen zijn nooit ver te zoeken. Zo ook de Franse invloeden die brasserie FLO hebben geïnspireerd om fruits de mer, steak tartare en crêpe suzette op de kaart te zetten.

Steek de brug over (nee, niet de Pont Alexandre III van Parijs) en je bevindt je in het oude stadscentrum. Oftewel: Maastricht is perfect voor een weekend bourgondisch genieten, (design) shoppen en cultuur snuiven. Een ijzersterke combinatie in deze IJzeren Stad.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.