Cultuur- en natuurvakantie op Malta in trendy boetiekhotel

St. Julians, Malta: The George, Urban Boutique Hotel

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Malta

The George Urban Boutique Hotel, Malta

The George Urban Boutique Hotel, Malta

The George Urban Boutique Hotel, Malta

St Julian's

The George Urban Boutique Hotel, Malta

The George Urban Boutique Hotel, Malta

The George Urban Boutique Hotel, Malta - Junior Suite

Sliema

The George Urban Boutique Hotel, Malta

St. Julians

St. Julians

Trendy boetiekhotel in St. Julians

San Ġiljan, ook wel bekend onder de Engelse naam St. Julians, is een badplaats in het noordoosten van Malta. Liefhebbers van azuurblauwe baaitjes kunnen hun hart ophalen, want de regio rondom St. Julians is een waar paradijs. Tel daar de gezellige kade van Spinola Bay bij op, de leuke straten en winkeltjes en je hebt een heerlijke vakantie te pakken.

Je overnacht in The George, Urban Boutique Hotel. De smaakvolle inrichting doet kosmopolitisch aan en dan hebben we het nog niet eens over het dakterras mét zwembad gehad. Een verblijf The George, Urban Boutique Hotel kenmerkt zich door een uitstekende service. Zo kun je heerlijk relaxen in de spa en begint elke dag met een smakelijk ontbijt. Dit alles met het prachtige strand op loopafstand!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.