Culturele reis door groen Noord-Thailand

Thailand: Bangkok, Kanchanaburi (Kwai rivier) en Chiang Mai

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Kwai rivier

Kanchanaburi

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Bangkok

Bangkok

U Sathorn, Bangkok

U Sathorn, Bangkok

U Sathorn, Bangkok

U Sathorn, Bangkok

U Sathorn, Bangkok

Bangkok

Bangkok

River Kwai

X2 River Kwai, Kanchanaburi

X2 River Kwai, Kanchanaburi

X2 River Kwai, Kanchanaburi

X2 River Kwai, Kanchanaburi

X2 River Kwai, Kanchanaburi

Chiang Mai

Chiang Mai

X2 Chiang Mai Decem, Chiang Mai

X2 Chiang Mai Decem, Chiang Mai

X2 Chiang Mai Decem, Chiang Mai

X2 Chiang Mai Decem, Chiang Mai

Chiang Mai

Chiang Mai

Boeddha's en jungles op drie toplocaties

Dag 1: Amsterdam – Bangkok
De reis naar het magische Oosten begint. De eerste nacht breng je aan boord van het vliegtuig door.

Dag 2 t/m 4: Bangkok
Vanaf de luchthaven wacht je een privétransfer naar je eerste hotel. Deze bruisende metropool ontdek je het snelst per moderne Skytrain. Tijdens een fietstocht in en rond de stad leer je Bangkok echter op een veel intiemere manier kennen (optionele excursie). Aanschouw het overweldigende Koninklijk Paleis, verken de geschiedenis in het Bangkok National Museum en maak een wandeling door karakteristiek Chinatown. Wil je winkelen tussen de lokale bevolking? Vind dan uit waarom de Chatuchakmarkt de bijnaam “Moeder aller markten” draagt. Je verblijft 3 nachten in U Sathorn Bangkok.

Dag 5: Bangkok – Kanchanaburi (Kwai rivier)

Vandaag krijg je een privétransfer naar de roemruchte Kwai rivier. Je verblijft 2 nachten in X2 River Kwai.

Dag 6: Kanchanaburi (Kwai rivier)
Uitzicht over de jungle, suikerplantages en rijstvelden maken Kanchanaburi tot een betoverende omgeving. Deze plek is perfect voor romantische wandelingen, fietstochten door de eindeloze velden of excursies naar watervallen en bossen, zoals de prachtige Erawan watervallen. Stap in een kajak of op een paddle board en aanschouw het unieke landschap vanaf het wateroppervlak van de Kwai rivier. Op zo'n 15 minuten rijden ligt de beroemde spoorbrug die krijgsgevangenen in de Tweede Wereldoorlog bouwden.

Dag 7: Kanchanaburi (Kwai rivier) – Chiang Mai
Je krijgt een privétransfer naar station Ayutthaya. Voordat je op de trein stapt kun je je in het bij het station gelegen Krungsri River Hotel nog even opfrissen onder de douche. Stap op de nachttrein (2e klas) naar de eeuwenoude stad Chiang Mai waar je de volgende dag aankomt.

Dag 8 t/m 11: Chiang Mai
De authentieke stadsmuren en -poorten van het oude Chiang Mai zijn nog altijd te bewonderen. Begeef je je buiten de stadsgrenzen, dan proef je de rust op het rustieke Thaise platteland. De hoogtepunten zijn uitgestrekte rijstvelden, omgeven door jungles, maar ook de warmwaterbronnen van San Khamphaeng. Hier kun je zelfs een eitje koken in het borrelende water. Je verblijft 4 nachten in X2 Chiang Mai Decem. De optionele excursie naar de Elephant Jungle Sanctuary is een dezer dagen.

Dag 12: Chiang Mai – Bangkok
Je vliegt terug naar Bangkok en verblijft 1 nacht in U Sathorn.

Dag 13: Bangkok – Amsterdam
Het einde van een reis vol culturele en natuurlijke indrukken is in zicht en vlieg je terug naar huis.

Dag 14: Aankomst

Deze reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 11 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Excursies


Fietstour, Bangkok

Bangkok kun je perfect op de fiets ontdekken. Dat merk je al snel wanneer je, begeleid door je Engelstalige gids, door de bruisende straten rijdt. Met een typische klongboot vaar je naar de overkant van de rivier, waar het gekrioel van Bangkoks stadshart plaatsmaakt voor kokosplantages en kalme kanalen. Zo geniet je van een prachtige omgeving terwijl je alles leert over de geschiedenis van deze Thaise metropool.

Elephant Jungle Sanctuary, Chiang Mai

In dit olifanten toevluchtsoord worden olifanten opgevangen die door omstandigheden niet meer in de natuur kunnen leven. Hier worden ze verzorgd en gezond gehouden, en daar mag jij tijdens deze excursie bij helpen.

Bij een verblijf van 13 nachten: Koken in Chiang Mai

Tijdens je verblijf in Chiang Mai zul je een halve dag een kookworkshop krijgen waarin je vier Thaise gerechten zult bereiden.

Goed om te weten
In de nachttrein reis je in de tweede klas. Neem voor een upgrade naar de eerste klas contact op met de touroperator.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.