Fly & Drive langs de adembenemende steden van Andalusië

Spanje: Granada, Cordoba, Sevilla & Malaga

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Alhambra, Granada

Cordoba

Route van de reis (c) Created by Travellerspoint

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Hotel Urban Dream Nevada, Granada

Granada

Cordoba

Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Abetos del Maestre Escuela, Cordoba

Cordoba

Sevilla

Hotel Vértice Sevilla, Sevilla

Hotel Vértice Sevilla, Sevilla

Hotel Vértice Sevilla, Sevilla

Sevilla

Algeciras

Gibraltar

Algeciras

Malaga

Hotel Zenit Malaga

Hotel Zenit Malaga

Hotel Zenit Malaga

Malaga

Bewonder de parels van Andalusië

De zwoele steden in het zuiden van Spanje zijn bonte cultuurparels. Ze vormen een waar walhalla voor fijnproevers, romantici en muziekliefhebbers. Wanneer je na aankomst op de luchthaven in je huurauto stapt, begeef je je naar Granada. Hier ontdek je direct een wereld vol UNESCO-gebouwen en schilderachtige steegjes.

Door woestijnachtige landschappen reis je door naar Cordoba, Sevilla en Malaga. Ook hier wandel je tussen het werelderfgoed, gepassioneerde locals en charmante cafés. Toch hebben de steden stuk voor stuk een eigen karakter.

In de Mezquita-kathedraal te Córdoba zie je een adembenemende mix van Moorse en Christelijke kunst. De betegelde straatjes van Sevilla zijn vervuld zijn van flamencoklanken – deze muziekstijl kent hier haar geboortegrond. Tot slot kijk je in Picasso's Malaga vanaf de hoge burcht eindeloos uit over de azuurblauwe zee en de trendy winkelstraat.

Goed om te weten

Door de kleinschaligheid van de accommodatie kan het voorkomen dat één of meerdere hotels reeds zijn volgeboekt. Indien dit het geval is, krijg je een gelijkwaardig alternatief aangeboden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.