Ontdek in luxe culinair Napels en vulkaaneiland Ischia

Italië: Napels & Ischia

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Grand Hotel Parker's, Napels

Grand Hotel Parker's, Napels

Grand Hotel Parker's, Napels - Classic kamer

Grand Hotel Parker's, Napels

Ischia

Hotel Continental Terme, Ischia

Grand Hotel Parker's, Napels

Grand Hotel Parker's, Napels

Naples

Ischia haven

Hotel Continental Terme, Ischia

Hotel Continental Terme, Ischia - Classic kamer

Outdoor restaurant

Hotel Continental Terme, Ischia

Hotel Continental Terme, Ischia

Route (c) map created by Travellerspoint

Castello Aragonese, Ischia

Ischia

De betoverende Golf van Napels

Neem een diepe teug mediterrane lucht en duik in de origine van de Italiaanse keuken en de warme bronnen van een slapende vulkaan. Natuurlijk, wie aan Italië denkt, denkt aan ijs, pizza en espresso. Maar wist je dat deze lekkernijen heel specifiek uit Napels komen? Dat maakt deze UNESCO-stad vol erfgoed tot een gastronomisch, oogverblindend cultuurparadijs.

Verlaat de markten, steegjes en het grote plein van Napels' historisch centrum en stap op de veerpont naar “Het Groene Eiland” Ischia, gelegen in de Golf van Napels. Vanaf de boot zie je de slapende vulkaan al liggen. Rond de krater liggen vandaag de dag vruchtbare bossen, warmwaterbronnen en lieflijke vissersdorpen. Het hoogtepunt van het eiland is misschien wel de hooggelegen burcht Castello Aragonese, die vanaf een piepklein eilandje al deze schoonheid overziet.

In Napels verblijf je in het luxe 5* Grand Hotel Parker's dat van alle gemakken voorzien is en een prachtig uitzicht over de stad heeft. In Ischia overnacht je in het 4* Hotel Continental Terme waar je wederom in de watten gelegd kan worden. Gedurende de reis zijn alle privétransfers inbegrepen en tussen Napels en Ischia is ook de ferry overtocht inbegrepen. 


Goed om te weten
Bij een vertrek vanuit Eindhoven en Brussel Charleroi gaat de reis eerst naar Ischia en vervolgens naar Napels. Bij het verblijf in Napels is ontbijt inbegrepen en bij het verblijf op Ischia is halfpension (ontbijt & diner) inbegrepen.

Highlights

  • Proef authentieke pizza, espresso en spaghetti in de steegjes van Napels, waar ze lang geleden geboren zijn
  • Beklim de middeleeuwse burcht Castello Aragonese, gebouwd op een reusachtige rots voor Ischia
  • Ontdek de schoonheid van het plaatsje Ischia, met z'n haven, barretjes en de Corso Vittoria Colonna

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.