Crowne Plaza Paris Neuilly

Neuilly-sur-Seine, nabij Parijs, Frankrijk

King kamer met uitzicht op de Eiffeltoren

Hotelbar

Standaardkamer

Parijs

Parijs

Parijs

Parijs

4*-hotel in Parijs nabij het centrum met optioneel uitzicht op de Eiffeltoren, incl. ontbijt, welkomstdrankje, toegang tot de fitnessruimte en parkeren

In de chique Parijse voorstad Neuilly-sur-Seine vind je net om de hoek van zakenwijk La Défense Crowne Plaza Hotel Paris Neuilly: een luxe viersterrenhotel met een hoge mate van comfort en service. Met kamers die van alle gemakken zijn voorzien, een moderne fitnessruimte, een verfijnd restaurant en cocktails in de 58 Bar & Lounge onder één dak zou je het hotel bijna niet hoeven te verlaten, maar de iconische monumenten, wereldberoemde musea en de charmante straatjes van de Franse hoofdstad zijn daarvoor net iets te verlokkelijk.

Parijs is een stad waar je nooit op uitgekeken raakt, en met ieder bezoek valt er wel iets nieuws te ontdekken. Met de Arc de Triomphe, de Champs Elysées en het centrum van Parijs op slechts drie metrohaltes afstand bevind je je binnen mum van tijd in andere delen van de stad. Wandel langs de romantische boulevards en pittoreske bruggen langs de Seine en trakteer jezelf op gebakjes en macarons bij een van de vele patisserieën in de stad. Voor liefhebbers van kunst en antiek is Parijs een mekka: aanschouw de meesterwerken in het Louvre en Centre Pompidou, of shop naar hartenlust op een van de vele vlooienmarkten of in de chique winkelstraten. En een verblijf in Parijs is niet compleet zonder van de Franse keuken geproefd te hebben; de perfecte afsluiter van je dag is dan ook een diner bij kaarslicht bij restaurant Victor Hugo, gevolgd door een drankje in de 58 Bar.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.