Copenhagen Strand Hotel

Kopenhagen, Denemarken

Superior kamer

Copenhagen Strand Hotel

Familiekamer

Familiekamer

Executive kamer

Executive kamer

Kopenhagen

Kopenhagen

Kopenhagen

Ontbijtruimte

Ontbijtruimte

Ontbijtbuffet

Hotellobby

Kopenhagen

Copenhagen Strand Hotel

Restaurant

Bar

Copenhagen Strand Hotel

Kopenhagen

Kopenhagen

Hotel in een voormalig pakhuis in het hart van Kopenhagen, op een steenworp afstand van de wijk Nyhavn, incl. ontbijt & fles cava

Het sfeervolle Copenhagen Strand Hotel is uitstekend gelegen in het hart van Kopenhagen, op een steenworp afstand van de wijk Nyhavn, het kasteel van Amalienborg en de levendige winkelstraten in Strøget. Het hotel is gehuisvest in een voormalig pakhuis dat dateert uit 1869. Het historische gebouw is prachtig gerestaureerd en het interieur van het hotel verwelkomt bezoekers met een rustieke stijl in een maritiem jasje, dat wordt benadrukt door het prachtige uitzicht op de haven en promenade. Bovendien wordt het hotel hierdoor als een van de meest charmante hotels van Kopenhagen beschouwd.

Het hotel bevindt zich binnen handbereik van bezienswaardigheden zoals de Tivoli-tuinen en De Kleine Zeemeermin. Terwijl het openbaar vervoer in Kopenhagen overvloedig aanwezig is, verhuurt het hotel ook fietsen. Het nieuwe Opera House ligt met de watertaxi op slechts twee minuten varen van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.