Copenhagen Island

Kopenhagen, Denemarken

Milieuvriendelijk Milieuvriendelijk

Milieubewust reizen

Copenhagen Island

Copenhagen Island

Superior kamer

Copenhagen Island

Badkamer (voorbeeld)

Driepersoonskamer

Kopenhagen

Copenhagen Island

Kopenhagen

Sauna

Copenhagen Island

Kopenhagen

Kopenhagen

Comfortabel overnachten in een moderne ambiance in cool Kopenhagen, incl. ontbijt, drankje & korting in het hotelrestaurant

Of het nu gaat om hippe modemerken, fris Deens design of razend populaire series als Borgen, The Killing en The Bridge: de hele wereld is verliefd op de Deense stijl. Hoofdstad Kopenhagen belichaamt die eigenzinnige combinatie van cool en stijlvol helemaal. De beste plek om de sfeer op te snuiven is Strøget, een lange en gezellige winkelstraat. Op 15 minuten lopen van deze straat ligt hotel Copenhagen Island aan de haven, ten zuiden van het centrum. Gasten roemen de moderne stijl van het interieur, de schone kamers en het magnifieke uitzicht over het water en de stad.

Kopenhagen biedt alles voor een gevarieerd verblijf. Aan de overkant van het water vind je het befaamde restaurant Noma, met haar ‘nordic cuisine’ vol bijzondere lokale ingrediënten. Zoek je juist een authentiek gezellig restaurant, dan is Slotskaelderen in het oude stadshart een aanrader. Het is een populaire lunchlocatie voor politici en dateert uit 1779. Hier worden sublieme gerechten geserveerd met traditioneel Deens roggenbrood: smørrebrød.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.