Bezoek de prachtige stad Valencia & het Spaanse eiland Ibiza

Spanje: Valencia & Ibiza

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan, en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Valencia

Ibiza

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Valencia

Valencia

Casual Valencia de las Artes

Casual Valencia de las Artes

Casual Valencia de las Artes

Casual Valencia de las Artes

Casual Valencia de las Artes

Valencia

Patja des Canar, Ibiza

Ibiza

Olé Galeón Ibiza, Port de Sant Miquel

Olé Galeón Ibiza, Port de Sant Miquel

Olé Galeón Ibiza, Port de Sant Miquel

Olé Galeón Ibiza, Port de Sant Miquel

Olé Galeón Ibiza, Port de Sant Miquel

Ibiza

Ibiza

Ibiza

Van hip Valencia aan de oostelijke kust van Spanje naar één van de mooiste eilanden van de Balaeren: Ibiza

De onderstaande route is een voorgestelde route langs de hoogtepunten van de regio. De hotelnachten staan vast, maar verder heb je alle vrijheid om de perfecte roadtrip samen te stellen.

Voorgestelde route bij 7 nachten:

Dag 1: De gekozen luchthaven - Valencia
Vamos a Valencia! Vandaag vertrekt je vlucht van de gekozen luchthaven naar Valencia. Eenmaal op de luchthaven ga je op eigen gelegenheid naar het hotel, dat op ongeveer 10 kilometer van de luchthaven ligt. Pak de belangrijkste spullen uit je koffer, fris je even op en dompel je daarna onder in de stad die bekend staat om zijn sinaasappelbomen. Je verblijft 2 nachten in het Hotel Casual de las Artes Valencia, incl. ontbijt.

Dag 2 Valencia
Zorg voor een stevig ontbijt. Vandaag wordt een lekkere druk dag want Valencia heeft een keur een bezienswaardigheden. Een van de hoogtepunten van Valencia is de Stad van Kunst en Wetenschap. Een stuk van de stad waar moderne architectuur de hoofdrol speelt. Niet alleen het majestueuze operagebouw is hier gevestigd. Hier prijkt ook een bioscoop, wetenschapsmuseum en een aquariumpark. Daarnaast bevindt zich hier ook L’Umbracle, een opengewerkte "tunnel" met daarin een grote tuin met -jawel!- 99 palmbomen, 78 mini palmbomen en 62 sinaasappelbomen.

Dag 3: Valencia - Ibiza - Puerto San Miguel (ca. 30 km)
Geniet nog even van je ontbijt. Vandaag verruil je het stadsleven voor het eiland Ibiza. Met een binnenlandse vlucht vlieg je in een kleine driekwartier naar Ibiza. Op de luchthaven haal je je huurauto op. Daarna rijd je in een half uur, door het binnenland, van het Zuiden naar de noordkust van het eiland. Je verblijft 5 nachten in het OLÉ Galeón Ibiza, o.b.v. halfpension.

Dag 4 t/m 7: Ibiza
Het OLÉ Galeón Ibiza ligt op slechts 200 meter van het strand. Begin je dag met een verfrissende duik alvorens je met de huurauto de rest van het eiland gaat verkennen. Ga op zoek naar de verborgen parels, verstopt in de bergen, in de kleine visserdorpjes of kleine baaitjes. Slenter over de de bekende hippiemarkten, flaneer op het strand, zoek de hipste club van het moment en wees even stil bij een magische zonsondergang.

Dag 8: Ibiza - de gekozen luchthaven (ca. 30 km)
Geniet nog even van je ontbijt, sla je handooek uit en neem nog even een laatste duik. Daarna is het de hoogste tijd om terug naar het vliegveld te rijden, lever je huurauto in en stap het vliegtuig in terug naar de gekozen luchthaven.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.