Citadines Munich Arnulfpark

München, Duitsland

Executive appartement met één slaapkamer

Executive appartement met één slaapkamer

Executive appartement met één slaapkamer

Executive studio

Executive studio

Executive studio

Executive studio

Stijlvol overnachten in het hart van München, incl. ontbijt

Het comfort van een studio of appartement en de luxe van een uitgebreid ontbijtbuffet: het Citadines Arnulfpark München is een hotel dat die twee perfect combineert. Je verblijft in een studio of appartement van minstens 27 vierkante meter met eigen keuken en een uitzicht over de omgeving. Zo voel je je meteen als een local in deze trotse Duitse stad in plaats van een bezoeker.

En laat München nu juist één van ‘s werelds meest leefbare steden zijn. Vlak bij de Alpen en gezegend met talloze ‘biergartens’ waar je samen met de lokale bevolking de zomer nog langer laat duren. Het Citadines Arnulfpark ligt bovendien op een ideale plek vlak bij de binnenstad. Op minder dan een kwartier bereik je met het openbaar vervoer de hippe Nymphenburgerstraße met de vele restaurants en interessante winkels.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.