Chateau de Brindos

Biarritz, Frankrijk

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Junior suite

Junior suite

Idyllisch 5*-château in Frankrijk met sterrenrestaurant

Dit prachtige château ligt op slechts een paar kilometer van de badplaats Biarritz, in het hart van het Franse Baskenland. Het kasteel was ooit het decor voor de decadente feesten en uitbundige diners van Sir Reginald Wright, die het in de roaring twenties bezat. Onlangs is het kasteel liefdevol gerenoveerd door de Fransman Serge Blanco en sindsdien vind je hier een idyllisch hotel, dat maar liefst vijf sterren telt.

Het hotel ligt verscholen in een bebost park van ruim 25 hectare groot, waar je tevens een van de mooiste privémeren van Frankrijk aantreft. Op slechts een kwartier rijden liggen de gouden stranden van Biarritz, waar je heerlijk kunt zonnebaden of over het strand kunt slenteren. Trek eropuit en ontdek de Baskische dorpjes, die al eeuwenlang hun klassieke karakter hebben weten te behouden.

Highlights

  • Ontdek de vestingstad Bayonne en haar typische middeleeuwse straatjes
  • Ga zonnebaden in Biarritz of pak een surfplank en doe mee met de surfers
  • Bezoek de Rocher de la Vierge en ontdek waarom het zo geliefd is onder zeelui

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.