Castel Maintenon Hotel Restaurant & Spa

Maintenon, nabij Parijs, Frankrijk

Superior kamer

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Luxe hotel met sprookjestuin, 18-holes golfbaan en wellnessruimte

Le Castel Maintenon is een hotel voor de echte levensgenieter. Om te beginnen is dit prachtige gebouw gesitueerd in de prachtige natuur van Maintenon. Je zou je bijna afvragen waarom de kamers geluiddicht zijn gemaakt, want het enige wat je hoort bij het ontwaken is het zachte gezang van de vogels.

Na dit zoete ontwaken spoel je de slaap van je af in de badkamer met heerlijk geurende toiletartikelen, om daarna te genieten van echte Franse croissants aan het ontbijt. Trek dan je sportschoenen aan om op het golfterrein te genieten van een spannend partijtje golf; de 18 holes zorgen onvermijdelijk voor eindeloos plezier. Geen golfer? Kies dan voor wandelschoenen en verken de groene omgeving. Van al die activiteiten in de frisse lucht krijgt je natuurlijk honger. De geliefde chef-kok Michel Menier heeft ondertussen een menu ‘bistronomique’ voorbereid met seizoensgebonden en lokale ingrediënten voor een onvergetelijk diner. Of wil je eerst de spieren ontspannen in de wellnessruimte, die maar liefst 400 vierkante meter meet? Of je nu het een of het ander kiest, een ding is zeker: la vie est belle ici.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.