Carlton Oasis Hotel

Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland

Kinderdijk

Superior Deluxe Kamer

Suite

Carlton Hotel Oasis

Rotterdam

Markthal, Rotterdam

Rotterdam

Strand

Carlton Hotel Oasis

Carlton Hotel Oasis

Carlton Hotel Oasis

Carlton Hotel Oasis

Carlton Hotel Oasis

Rotterdam

Hellevloetsluis

Carlton Hotel Oasis

Vanuit het Carlton Hotel Oasis in Spijkenisse sta je binnen half uur in hartje Rotterdam of op de adembenemende Maasvlakte, incl. ontbijt, gratis parkeren & welkomstdrankje

De laatste jaren is het ook tot ver buiten de landsgrenzen doorgedrongen: Rotterdam is een van de meest bijzondere steden van Nederland mét een perfecte ligging. Rotterdam wordt als prominente havenstad niet alleen door zijn immense havengebied omringd, de stad vormt tevens de poort naar Goeree en de Zeeuwse eilanden. Op het schiereiland Voorne-Putten komen het stads- en eilandleven bij elkaar, zo ook in Spijkenisse.

Vanuit het Carlton Hotel Oasis in Spijkenisse sta je binnen half uur in hartje Rotterdam of op de imposante Maasvlakte. In de andere richting vind je het natuurgebied Bernisse of de prachtige Biesbosch. Na een enerverende dag kom je in het Carlton Hotel Oasis helemaal tot rust in je luxe kamer of tijdens een diner in de brasserie.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.