Carlton Ambassador Hotel

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Royal kamer

Royal kamer

Royal kamer

Royal kamer

Classic kamer

Stijlvol boetiekhotel in cultureel Den Haag

In een statige laan met oude kastanjebomen in Den Haag is het elegante hotel Carlton Ambassador gevestigd. De ideale plek voor als je in alle rust en vrijheid het beste van 's-Gravenhage wil ontdekken. Binnen enkele minuten wandel je naar de kroonjuwelen van de stad: het Vredespaleis, het Binnenhof, Paleis Noordeinde en nog veel meer. Museumliefhebbers kunnen in de hofstad hun hart ophalen. Den Haag barst bijna uit zijn voegen van alle kunst en cultuur. Het beroemde Panorama Mesdag bevindt zich naast het hotel. Ben je de drukte van de stad een beetje zat? Pak dan de tram en binnen korte tijd wandel je over het strand van Scheveningen.

Hotel Carlton Ambassador is een heerlijke plek om thuis te komen. Na een middag struinen door de stad of uitwaaien op het strand heb je de mogelijkheid om in het hotel van een goede kop koffie met een huisgemaakt gebakje te genieten, of bij mooi weer op het terras een heerlijk glas wijn te drinken. ‘s Avonds worden topgerechten geserveerd bij restaurant Sophia, terwijl je door de klassieke Franse ramen uitkijkt op de tuin. Rubens Bar is een sfeervolle plek voor een afzakkertje, met een grote collectie whisky’s op de kaart. In het goddelijke kingsize-bed droom je gegarandeerd hemels weg.

Perfect voor
City trip Drankjes Gastronomie Romantiek Landschap

Highlights

  • Maak een heerlijke strandwandeling aan het strand van Scheveningen
  • Aanschouw een van de oudste 19e-eeuwse panorama's ter wereld: Panorama Mesdag
  • Sluit de dag af met een uitstekende wijn of whisky in de Rubens Bar

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.