Ca' San Sebastiano Wine Resort & Spa

Camino, Piemonte, Italië

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Suite met balkon

Ca' San Sebastiano Wine Resort & Spa

Ca' San Sebastiano Wine Resort & Spa

Ca' San Sebastiano Wine Resort & Spa

Zon, wijn en glooiende wijngaarden

Dromen over romantische avonden midden in een glooiend Italiaans landschap kunnen zomaar werkelijkheid worden. Ca’ San Sebastiano is een agriturismo in de Italiaanse wijnstreek Piemonte waar la dolce vita kan worden gecombineerd met mooie ruige natuur. Het oude landhuis ligt midden tussen de wijngaarden en is de perfecte uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de heuvels. Het gastvrije personeel maakt het je echter moeilijk om weg te gaan, gezien het fantastische eten, wijnproeverijen en wellnessbehandelingen.

Een verblijf in Ca’ San Sebastiano voelt alsof je in de middle of nowhere bent doordat het door natuur is omgeven. Er valt echter veel vanuit het resort te ondernemen. Op de fiets of wandelend ben je zo in het gemoedelijke dorpje Casale Monferrato of bezoek je verschillende wijnboerderijen. Sportieve mogelijkheden zijn er ook, want de tennisbanen bevinden zich op 400 meter van het hotel, in het centrum van Ombra.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.