C Hotel & Spa

Lecco, Lombardije, Italië

C-Hotel & Spa

C-Hotel & Spa

Comomeer

Varenna

Comomeer

Menaggio

Hypermodern designhotel als ideale uitvalsbasis voor Noord-Italië

Niet ver van de meren en toch ook vlak bij de weelderige winkelboulevards van Milaan: C Hotel & Spa ligt perfect tussen de bekende trekpleisters van Noord-Italië. Binnen twintig minuten sta je in het prachtig gelegen dorp Lecco, dat ingeklemd ligt tussen de Alpen, een steile heuvel en het beroemde Comomeer.

Binnen in C Hotel & Spa lijkt het echter eerder alsof je beland bent in een strak Scandinavisch designhotel. Ondanks de rechte lijnen kenmerkt een gebalanceerde sfeer de kamers in dit gloednieuwe hotel. Marmer en teakhout vormen de belangrijkste materialen in de kamers. Maar in C Hotel & Spa draait alles toch vooral om het uitzicht. De ramen van vloer tot plafond bieden het maximale panorama op de omliggende heuvels - en bij helder weer ook de Alpen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.