Brooks Hotel Edinburgh

Edinburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk

Historisch hotel op steenworp afstand van Edinburgh Castle, incl. late check-out, fles prosecco & meer

Schotse haggis van de slager op de hoek, meubilair van het antiekwinkeltje twee straten verderop: het Brooks Hotel Edinburgh ademt lokale charme. Het neemt een prominente plek in binnen de lokale gemeenschap en maakt dat je je meteen thuis voelt. In de zomermaanden strijk je er met een verfrissend drankje neer tussen de gekleurde bloempotten in de binnentuin, in de wintermaanden warm je je handen aan de open haard – bij voorkeur met een glas whisky in je hand.

Het Brooks bevindt zich op loopafstand van bijna alle highlights van Edinburgh. Zo wandel je ontspannen naar het Kasteel van Edinburgh, het oude centrum en de Scottish National Gallery. Heb je voldoende tijd, maak dan zeker een uitstapje naar de indrukwekkende Highlands en het meer van Loch Ness.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.