Bougainvillea Relais

Sorrento, Campania, Italië

Superior kamer

Sorrento

Superior kamer

Amalfikust

Ravello

Hotelontbijt

Superior kamer

Sorrento

Sorrento

Sorrento

Sorrento

Genieten in een chic en modern pension nabij het centrum van Sorrento, incl. ontbijt, restaurantkorting en welkomstgeschenk

Sorrento is het kleine broertje van Napels. Op de grijsgroene kliffen aan de blauwe Middellandse Zee ligt het stadje, dat qua historie en natuurlijke schoonheid niet voor haar overbuurman onder doet. Het mediterrane kustplaatsje met haar heerlijke klimaat biedt huis aan waardevolle monumenten zoals de kathedraal Santi Filippo e Giacomo, de Romeinse ruïnes op Punta del Capo en de kerk van Santi Felice e Baccolo.

Midden in dit karakteristieke plaatsje - je hoeft slechts de hoofdstraat door te wandelen om bij het meest centrale plein Piazza Tasso aan te belanden - ligt het elegante familiepension Bougainvillea Relais. Het opende in 2014 haar deuren. De kamers zijn stijlvol ingericht met meubels die door lokale kunstenaars zijn ontworpen en ze zijn uitgerust met een balkon en een ruime, chique badkamer. Bougainvillea Relais biedt haar gasten rust en, indien gewenst, fabelachtige kookcursussen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.