Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Garderen, Gelderland, Nederland

Bilderberg Residence Groot Heideborgh

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Bilderberg Residence Groot Heideborgh

Bilderberg Residence Groot Heideborgh

Deluxe kamer

Veluwe

Veluwe

Relaxen op de Veluwe

Bij Résidence Groot Heideborgh in Garderen ben je even weg van de alledaagse sleur. Kom heerlijk tot rust in de prachtige omgeving. Dat begint al bij de oprit van het hotel, waar de schapen vlak naast staan te grazen. De bosrijke omgeving van Garderen leent zich uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten. Naast bossen zijn er natuurlijk ook heide en zandverstuivingen zoals Kootwijkerzand te vinden.

Op zo’n 20 kilometer van het hotel ligt het wereldberoemde Kröller-Müllermuseum. Dat is zeker op de fiets te overbruggen, waarmee je de Veluwse sfeer op en top kunt ervaren. Ook Paleis het Loo en het Dolfinarium in Harderwijk bevinden zich in de omgeving van het hotel. Terug in hotel Groot Heideborgh kom je verder tot rust in de ruime kamer of in de Clarins Beauty & Wellness-salon. Er is een binnenzwembad en twee restaurants die het vakantiegevoel dicht bij huis helemaal compleet zullen maken.

Highlights

  • Overnachten midden in het natuurschoon van de Veluwe
  • Op de fiets stappen voor een prachtige tocht langs heide en zandverstuivingen
  • Genieten van culinaire hoogstandjes en een uitgebreid ontbijtbuffet

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.