Bilderberg Hotel Jan Luyken

Amsterdam, Nederland

Restaurant

Bar

Bilderberg Hotel Jan Luyken

Bar

Badkamer

Badkamer

Superior kamer

Standaardkamer

Amsterdam

Een boetiekhotel in de buurt van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum in Amsterdam, met traditionele Nederlandse architectuur, incl. ontbijt & late check-uit

Voor kunstliefhebbers die de hoofdstad bezoeken is Bilderberg Hotel Jan Luyken de uitgelezen uitvallocatie. Het hotel, gesitueerd in authentieke 19e-eeuwse herenhuizen, bevindt zich direct in het Museumkwartier van Amsterdam, recht tegenover het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, en het Stedelijk Museum. Omringd door wereldberoemde kunstwerken staat je hier een enerverend verblijf te wachten, met op loopafstand van het hotel ook het Leidseplein en de P.C. Hooftstraat met al hun verlokkingen.

Bilderberg Hotel Jan Luyken is een kleinschalig boetiekhotel, erop gericht zijn gasten van binnenkomst tot vertrek te verwennen. Het gehele gebouw ademt een chique atmosfeer, met de originele details van de herenhuizen zoveel mogelijk intact gelaten. Hier vind je de elegantie van hoge plafonds, gecombineerd met de charme van een moderne inrichting en ruimtelijke hotelkamers die baden in daglicht door de plafondhoge ramen. Of je nu komt voor kunst en cultuur of juist de voorkeur geeft aan de kunst van het winkelen: met een hotel zo centraal gelegen kun je beide wensen binnen één verblijf vervullen. Na een enerverende dag in de hoofdstad kun je weer volledig bijkomen in de wellnessruimte van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.