Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Apeldoorn, Nederland

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Restaurant

Bar

Bar

Bar

Restaurant

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Wellnessruimte

Royal Deluxe kamer

Comfort kamer

Badkamervoorbeeld

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Veluwe

Paleis Het Loo

Paleis het Loo

Overnacht in dit 4*-hotel met uitzicht op Paleis Het Loo en bij de Veluwe, incl. ontbijt, late check-uit, wellness, parkeren & restaurantkorting

Slapen met uitzicht op een van Nederlands mooiste paleizen. Direct naast Paleis Het Loo in het groene Apeldoorn ligt het mooie Bilderberg Hotel De Keizerskroon, een chique locatie met een koninklijke sfeer dat tot de jaren zestig persoonlijk bezit van koningin Wilhelmina was. De begane grond, met onder meer de lounge en bar, zijn onlangs in een nieuw, hip jasje gestoken. De dag begint hier met het uitgebreide Bilderberg-ontbijt, waarna je kunt lunchen in de Kingstreet Lounge en dineren bij restaurant Kingstreet. Wekelijks stellen de chefs een speciaal menu samen, bestaande uit ingrediënten van lokale leveranciers.

Na een dagje wandelen, fietsen of paardrijden in de mooie omgeving van het hotel, is het heerlijk bijkomen in de sauna, het Turkse bad of het overdekte zwembad van De Keizerskroon. Het hotel bevindt zich op korte afstand van het centrum van Apeldoorn, de Apenheul en het bekende Kröller-Müller museum.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.