Bilderberg Europa Hotel Scheveningen

Scheveningen, Den Haag, Nederland

Deluxe kamer

Deluxe kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Comfort kamer

Scheveningen

UItwaaien in Scheveningen

Scheveningen heeft het allemaal. Op nog geen 5 kilometer van de binnenstad van Den Haag loop je al langs het Scheveningse strand. Zo kun je in één weekend de geheime plekjes van de hofstad ontdekken, uitwaaien aan zee, een fietstocht maken door de mooie Hollandse duinen en een bezoek brengen aan het Circustheater met zijn hoogstaande musicals.

Bilderberg Europa Hotel is gelegen op ongeveer 100 meter van de zee en vlak bij de boulevard. Vanuit het balkon van de kamer heb je een prachtig uitzicht op zee of over Scheveningen en kun je de hele dag de zilte zeelucht opsnuiven. ’s Avonds dineer je bij hotelrestaurant Coastal Bistro SALT. In de moderne bistro worden gasten verrast door smaakvolle gerechten waarbij er subtiel gebruikgemaakt wordt van bijzondere soorten zout. Bij SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, te eten en te delen. Bij Bilderberg Europa Hotel Scheveningen beleef je de Hollandse kust in stijl; een plek om gegarandeerd terug te komen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.