Bilderberg Château Holtmühle

Tegelen, Limburg, Nederland

Bilderberg Château Holtmühle

Superior kamer

Bilderberg Château Holtmühle

Bilderberg Château Holtmühle

Historisch kasteel in Limburg

Overnachten in een kasteel uit de middeleeuwen, het klinkt als een sprookje. Toch ligt het binnen handbereik: als je verblijft in Bilderberg Château Holtmühle voel je je, niet ver van huis, de koning te rijk. Na een uitstekende nachtrust in een comfortabele kamer, gaat de dag van start met een veelzijdig ontbijt. Neem na een lange dag in de frisse lucht een verkwikkende duik in het binnenzwembad van het hotel, waarna je even de tijd voor jezelf neemt in de sauna of fitnessruimte. Helemaal opgefrist schuif je aan in restaurant Die Alde Heerlickheijt, waar je onder de middeleeuwse keldergewelven geniet van een heerlijk diner.

In de omgeving van dit bijzondere hotel is genoeg te beleven: ga eropuit en bezoek bierbrouwerij Hertog Jan en Graanbranderij De IJsvogel in het nabijgelegen Arcen. Voor een middag uitgebreid winkelen doe je de nabijgelegen steden Roermond of Maastricht aan. Ook Designer Outlet Roermond is in een kleine 20 minuten bereikbaar. Meer zin in natuur? De groene omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.