Genieten van luxe op vier betoverende eilanden van Indonesië

Indonesië: Seminyak, Ubud, Lombok, Gili Meno, Nusa Lembongan & Nusa Dua

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Lombok

Gili Meno

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Seminyak

Seminyak

Ubud

Ubud

Ubud

Hotel Atta Mesari, Ubud

Hotel Atta Mesari, Ubud

Hotel Atta Mesari, Ubud

Hotel Atta Mesari, Ubud

Ubud

Senggigi, Lombok

Lombok

Holiday Resort, Lombok

Holiday Resort, Lombok

Holiday Resort, Lombok

Holiday Resort, Lombok

Holiday Resort, Lombok

Lombok

Gili Meno

Gili Meno

Hotel Kura Kura, Gili Meno

Hotel Kura Kura, Gili Meno

Hotel Kura Kura, Gili Meno

Hotel Kura Kura, Gili Meno

Gili Meno

Nusa Lembongan

Mahagiri Resort, Nusa Lembongan

Mahagiri Resort, Nusa Lembongan

Mahagiri Resort, Nusa Lembongan

Mahagiri Resort, Nusa Lembongan

Nusa Lembongan

Nusa Lembongan

Hotel The Sakala, Nusa Dua

Hotel The Sakala, Nusa Dua

Hotel The Sakala, Nusa Dua

Hotel The Sakala, Nusa Dua

Nusa Dua

Avontuurlijk eilandhoppen

Dag 1: gekozen luchthaven - Bali
Avontuur hier komen wij! Vanwege het tijdsverschil en de duur van de vlucht breng je deze nacht door aan boord van het vliegtuig.

Dag 2: Seminyak

Op de luchthaven word je opgehaald en naar Seminyak gebracht. Neem hier de tijd om bij te komen van de vlucht. Geniet van een massage, een dutje in de hangmat en neem je eerste duik in het verkoelende zeewater. Je verblijft 3 nachten in Hotel Maison at C Boutique, inclusief ontbijt.

Dag 3 & 4: Seminyak

Niet alleen in Seminyak kun je je goed vermaken. Trek er vooral op uit naar de mystieke Tanah Lot tempel of het betoverende Dreamland.

Dag 5: Seminyak - Ubud

Vandaag word je naar de rijstvelden van Ubud gebracht. Je verblijft 3 nachten in Hotel Atta Mesari, inclusief ontbijt.

Dag 6 & 7: Ubud
In Ubud vind je op de overdekte markt alle kleuren van de regenboog terug en vliegen de aapjes in Monkey Forest om je heen. Huur een fiets of brommer en verken de groene omgeving van Ubud. Prachtige rijstterrassen en indrukwekkende tempels wachten hier op je.

Dag 8: Ubud - Lombok
Vandaag word je opgehaald en word je met de ferry naar het tweede eiland Lombok gebracht. Je verblijft 2 nachten in Holiday Resort Lombok, inclusief ontbijt.

Dag 9: Lombok
Lombok is een vulkanisch eiland waar de schitterende vulkaan Rinjani de show steelt. Maak een kort ritje naar het centrum van het stadje Senggigi, waar je kunt genieten van winkeltjes, bars en cafés. Het geliefde surfeiland ontdek je op z'n best door per scooter de kuststrook van het eiland af te rijden. Onderweg vind je verborgen stranden, traditionele marktdorpjes en rijstterrassen.

Dag 10:  Lombok – Gili Meno
Vandaag reis je met de ferry naar Gili Meno. Je verblijft 3 nachten in Hotel Kura Kura, inclusief ontbijt.

Dag 11 & 12: Gili Meno

Aan de noordoostkust van Lombok liggen de Gili-eilandjes. Dit zijn drie piepkleine eilandjes die vooral bekend staan om hun koraalriffen. Dorpen vind je hier niet en auto's mogen er niet rijden. Op Gili Meno telt maar één ding: snorkelen. Al na enkele meters in het warme oceaanwater zie je mooie koraalpartijen om je heen. Wanneer de zee wat dieper wordt, is de kans groot dat je plotseling schildpadden en zelfs murenen om je heen ziet zwemmen.

Dag 13: Gili Meno - Nusa Lembongan
Vandaag reis je met de ferry naar Nusa Lembongan. Je verblijft 3 nachten in Mahagiri Resort, inclusief ontbijt.

Dag 14 & 15: Nusa Lembongan
Maak in een kano een tochtje door het Mangrove bos of bezoek een van de vele stranden zoals Mushroom Beach, Jugut Batu Beach en Selambung Beach. Zie hoe de golven woest worden gebroken op de Devil's Tears rotsen.

Dag 16: Nusa Lembongan - Nusa Dua
Met de ferry word je terug naar Bali gebracht. Vanuit de haven word je naar je laatste bestemming gebracht van deze reis. Je verblijft 2 nachten in Resort Sakala, inclusief ontbijt.

Dag 17: Nusa Dua
Breng een bezoek aan de unieke Chinees en Boeddhistische Caow Eng Bio tempel. Terug in het resort neem je een verfrissende duik in het zwembad of bubbel je weg in de jacuzzi.

Dag 18: Nusa Dua - Denpasar - de gekozen luchthaven

Vandaag word je naar de luchthaven van Denpasar gebracht. Vanwege de duur van de vlucht en het tijdsverschil breng je deze nacht door aan boord van het vliegtuig.

Dag 19: de gekozen luchthaven
Vandaag kom je thuis!

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 16 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.