Best Western Plus Hotel Felice Casati

Milaan, Italië

Classic kamer

Best Western Plus Hotel Felice Casati 4*

Milaan

Classic kamer

Best Western Plus Hotel Felice Casati 4*

Milaan

Ontbijt

Ontbijt

Milaan

Best Western Plus Hotel Felice Casati 4*

Milaan

Proef de verfijnde Italiaanse keuken en ontdek het modewalhalla Milaan vanuit hartje centrum, incl. ontbijt, late check-uit & welkomstdrankje

v De stijlvolle meubels en kroonluchters, de ontbijtruimte met perfecte cappuccino en Italiaanse hapjes - het is precies zoals je het je voorstelt bij een viersterrenhotel in de stad van de mode, winkelstraten en historie.

Liefhebbers van boetiekwinkels kunnen hun hart ophalen in de Corso Buenos Aires, op enkele minuten lopen van het hotel. Loop even door of pak de metro, en niet veel later bevind je je tussen de meest indrukwekkende hoogtepunten van de stad, zoals de hoge Duomo en de weelderige Galleria Vittorio Emanuele.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.