Best Western City Hotel

Bologna, Italië

Bologna

Superior kamer

Bologna

Bologna

Bar

Bologna

Ontbijt

Bologna

Centraal hotel in Bologna, de hotspot voor lekkerbekken en fijnproevers, incl. ontbijt & late check-uit

Bologna is de gastronomische hoofdstad van Italië en het Best Western City Hotel ligt op slechts 10 minuten van het centrum, waardoor het een uitstekende uitvalsbasis is om deze culinaire bestemming te verkennen. In de heerlijke tuin van het hotel geniet je van een cappuccino of glaasje Martini en met mooi weer is het mogelijk in de buitenlucht te ontbijten.

De smalle Middeleeuwse straatjes, brede Via’s en met zuilen overdekte voetgangerspassages: Bologna is de perfecte stad om te voet te verkennen. Slenter wat rond en strijk neer bij een van de vele restaurants, taverna’s en café's. De stad staat bekend om zijn fantastische gerechten, waaronder favorieten over de hele wereld, zoals Parmaham, Parmigiano Reggiano-kaas, balsamico-azijn en, uiteraard, pasta bolognese. Buon appetito!

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.