Banyan Tree Bangkok

Bangkok, Thailand

Suite met één slaapkamer

Suite met één slaapkamer

Suite met één slaapkamer

5*-hotel met panorama-uitzicht over de Bangkok skyline

Bedrijvig Bangkok. Twee woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Thaise hoofdstad is met recht een stad die nooit slaapt, van 's ochtends vroeg tot diep in de nacht kan je jezelf onderdompelen in de bijzondere cultuur die de stad gevormd heeft. Van overheerlijke ontbijtjes met veel vers fruit, historische uitstapjes of 's avonds goedkoop eten en drinken op Kho San Road, voor elk moment van de dag en voor ieder is er wat wils.

De sleutel tot een goed verblijf in Bangkok is echter niet zozeer wát je er doet, maar waar je slaapt. Het drukke leven op straat vraagt namelijk wel om een goede nachtrust. En daar heeft het Banyan Tree hotel perfect op ingespeeld. Ongekende luxe, gecombineerd met een ideale locatie maakt dit tot een uitmuntend hotel om tijdens je bezoek aan Bangkok te verblijven. Kom even bij van de drukte in je dromerige suite, geniet van een romantische cocktail op het dakterras en maak je klaar voor een nieuwe dag met een verkwikkende massage. Het zal je echt aan niks ontbreken.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.