Atlante Garden Hotel

Rome, Italië

Deluxe kamer

Superior kamer

Classic kamer

Klassiek hotel met rooftop op steenworp afstand van Vaticaanstad incl. ontbijt en welkomstdrankje

Rome geldt als de bakermat van onze beschaving en deze ‘eeuwige stad’ voelt aan als een openluchtmuseum, waarin de geschiedenis altijd dichtbij is. Het Colosseum, de Spaanse Trappen en het Pantheon zijn maar het begin van de lange lijst van ‘must-sees’. Maar Rome is ook de stad van dineren bij kaarslicht, van slenteren met een ijsje door romantische stegen en van het proeven van Italiaanse wijnen op een fijn terras.

Aan de Tiber rivier, op steenworp afstand van het Vaticaan, biedt Atlante Garden een luxe uitvalsbasis om ten volle van Rome te genieten. In de klassieke kamers trek je je terug om bij te komen van alle indrukken. Het pittoreske kunstenaarsplein Piazza Navona is om de hoek en ook de basiliek Sant’Angelo bereik je in een korte wandeling. Struin langs alle bezienswaardigheden, laat je verrassen door onbekende wijken en gooi een muntje in de Trevifontein, zodat je zeker weet dat je hier nog eens terugkeert.

Highlights

  • Vaticaanstad, centrum van de katholieke wereld, bezoeken
  • Op zoek gaan naar de beste restaurants en de pure, Italiaanse keuken proeven
  • Je laven aan de indrukwekkende geschiedenis van deze historische stad

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.