Artiem Madrid

Madrid, Spanje

Artiem Madrid

Madrid

Urban Big kamer

Urban Big kamer

Artiem Madrid

Madrid

Madrid

Artiem Madrid

Urban Big Deluxe kamer

Artiem Madrid

Madrid

Artiem Madrid

Artiem Madrid

Artiem Madrid

Madrid

Madrid

Artiem Madrid

Artiem Madrid

Artiem Madrid

Artiem Madrid

Dit is een van de eerste groene hotels van de stad, waar rust, ontspanning en gezondheid hoog in het vaandel staan. Er is extra ruimte in de kamer gecreëerd voor meditatie of yoga en de regendouche in de moderne badkamer zorgt voor ultieme ontspanning, incl. ontbijt

Toe aan een ontspannen en gelukkig verblijf in bruisend Madrid? Ontdek de ware betekenis van het woord ‘mindfulness’ in Artiem Madrid. Dit is een van de eerste groene hotels van de stad, waar rust, ontspanning en gezondheid hoog in het vaandel staan. De lichte en ruime kamers met meubels in Scandinavische stijl stimuleren je innerlijke rust. Voel je als herboren na je verblijf in dit hotel, mede dankzij de regendouche en de extra ruimte in de kamer voor stretchoefeningen of meditatie.

Begin de dag goed met een smakelijk ontbijt in de sfeervolle Slow Lounge, met een vers fruitsapje, eieren of pannenkoeken. Voor de lekkere trek tussendoor, een licht diner, of een drankje neem je plaats in een comfortabele fauteuil van bar The Green, die 24 uur per dag geopend is. In de directe omgeving van het hotel kun je uitgebreid winkelen en heerlijk dineren. Het levendige centrum van Madrid bereik je via een metrohalte die 7 minuten lopen vanaf het hotel is. Na een bezoekje aan de levendige binnenstad is het heerlijk thuiskomen in Artiem Madrid, waar je, moe maar voldaan, in de relaxstoel in de kamer neerploft.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.