ARS Hotel

Rome, Italië

Classic kamer

Triple kamer

Triple kamer

Legendarisch Rome

Staat Rome al een tijdje op je verlanglijstje? Dan is dit de uitgelezen kans om deze legendarische stad in stijl te bezoeken. Je overnacht in het moderne ARS boetiek hotel in de wijk Monte Sacro. Je loopt werkelijk op historisch grondgebied: er zijn hier fossielen gevonden die wel 120.000 jaar oud zijn.

ARS hotel is gevestigd in een villa in 'Liberty-stijl' en heeft - zoals de andere residenties in deze wijk - een klassieke tuin. De kamers bieden een ontspannen warme sfeer met de houten vloeren en moderne aardetinten. In de ochtend geniet je van een continentaal ontbijt met verse koffie en knapperige croissants. De ramen lijken hier bijna op schilderijen met uitzicht op de rustgevende binnentuin. Het hotel bevindt zich in het groene gedeelte van de stad. Het metrostation Coca d'Oro ligt op slechts 500 meter van het hotel vandaan. Vanaf hier brengt lijn B1 je in zeven haltes direct naar de eyecatcher van de stad, het Colosseum. Neem je camera maar alvast in de hand, want iedere ruïne, plein of fontein is hier een kleurrijk kiekje waard.

Highlights

  • 's Ochtends genieten van verse Italiaanse koffie en knapperige croissants
  • Rome beleven vanuit de vredige buurt Monte Sacre, vlak bij de binnenstad
  • Slapen in prachtige gastenkamers met design-inrichting in een warm kleurenpalet

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.