A.Roma Lifestyle Hotel

Rome, Italië

Executive kamer

Rome

Family suite

Spaanse Trappen

Rome

Trevifontein

Colosseum

Rome

Hotel in Romeins natuurpark

Op een rustige locatie op slechts vijftien minuten van de oude binnenstad van Rome vind je het luxe A Roma Lifestyle Hotel, voorzien van uitgebreide wellnessfaciliteiten, sauna, buitenzwembad en een elegant restaurant. En – niet te vergeten – een skybar met uitzicht over de skyline van de eeuwige stad. Vanuit het hotel heb je onder andere uitzicht op het beschermde natuurpark Valle dei Casali en de koepel van de Sint-Pietersbasiliek.

Breng een bezoek aan het prachtige Piazza San Pietro in het hart van de stad – Vaticaanstad – met de prachtige Sixtijnse Kapel met werken van Michelangelo en Botticelli. Of bezoek het nabijgelegen Ostia Antica, de ruïnes van wat ten tijde van de Romeinen een florerende havenstad was en nu een van de geheimen van Rome is – een soort Pompeï, maar dan zonder de massa's toeristen.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.