Arbor City Hotel

Whitechapel, Londen, Verenigd Koninkrijk

Club kamer

Superior kamer

Volledige ontspanning bij de levendige Brick Lane in de bruisende wijk Whitechapel

Londen is een van de meest levendige steden van Europa. De stad is een smeltkroes van wereldse culturen met duidelijke wortels in de Engelse cultuur, overgoten met een fikse scheut gentrificatie. In voormalige fabrieken, arbeiderswoningen en brouwerijen hebben zich talloze galerieën en expositieruimten gevestigd, maar ook gerenommeerde musea als Tate Modern, Tate Britain en het British Museum heten kunstliefhebbers welkom. De stad is de bakermat van een muziekscene zonder weerga, wat tot uiting komt in de toonaangevende concertzalen alsook de honderden pubs met live-muziek. Bedrijvigheid vind je ook in de parken, op de markten en rond de monumenten die deze unieke stad bezit.

Midden in deze culturele oase, bij de beroemde Brick Lane met legio Aziatische eethuizen, bevindt zich Arbor City Hotel. Het hotel biedt haar gasten comfort en gemak in moderne kamers en heeft met de rustige patio een unicum in het centrum van Londen. Ook restaurant The Lane is met haar typisch Engelse gerechten en continentale klassiekers een opvallende verschijning in de multiculturele buurt. The Lane is daarnaast ook een bar met lounge waar gasten en buurtgenoten tot twee uur ’s nachts van hun pints kunnen genieten. Zo worden gasten van Arbor City Hotel deelgenoot in het kloppen van het Londens stadshart.

Highlights

  • Het hotel uitstappen en genieten van de straatkunst van onder andere Banksy, Stik en Omar Hassan
  • Op de Boris Bike (Santander Cycle) cruisen rond Westminster Palace
  • Ontspannen in de patio terwijl het stadsrumoer kalmpjes door de ommuring sijpelt

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.