Apollo Hotel Papendrecht

Papendrecht, Zuid-Holland, Nederland

Tweepersoonskamer

Kinderdijk

Tweepersoonskamer

Dordrecht

Kinderdijk

Dordrecht

Uitzicht op Dordrecht vanaf Papendrecht

Club kamer

Club kamer

Rotterdam

Uniek hotel in de Alblasserwaard, nabij Rotterdam, Dordrecht en de molens van Kinderdijk, incl. ontbijt

Ten noorden van Dordrecht en onder de rook van Rotterdam ligt het dijkdorp Papendrecht in de Alblasserwaard. De aangrenzende rivier de Merwede bracht deze streek een handelsrijke historie, met scheepvaart, dijkenbouw, visserij en tal van molens. Inmiddels heeft een groot deel van Papendrecht recent een metamorfose ondergaan en siert spiksplinternieuwe architectuur het straatbeeld, zoals winkelcentrum de Meent.

Viersterrenhotel Apollo Hotel Papendrecht is voorzien van ruime luxe kamers, waar grote designwerken boven de bedden pronken. Zwart-wit meubilair, bonte details en leer en suède voeren de boventoon in het interieur. Restaurant Chef’s! Food & Drinks presenteert een wekelijks wisselende kaart, met altijd spannende smaakcombinaties die in een grote open keuken worden bereid. Wat is er nu leuker dan te zien hoe je diner wordt bereid?

De ligging van Apollo Hotel Papendrecht is ook uitstekend om attracties zoals de molens van de Kinderdijk en hip and happening Rotterdam te bezoeken – of voor een heerlijke fietstocht door de prachtige polders en groene vlakten van de Alblasserwaard.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.