Fly & Drive Andalusië: geniet van de najaarszon

Andalusië, Spanje: Grazalema, Priego de Cordoba, Bubion & Laujar de Andarax

Uniek

Alleen bij ons te boeken

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Cordoba

Alhambra, Granada

Route van de reis (c) map created by Travellerspoint

Cadiz

Cadiz

Villa de Grazalema, Sierra de Grazalema

Villa de Grazalema, Sierra de Grazalema

Villa de Grazalema, Sierra de Grazalema

Villa de Grazalema, Sierra de Grazalema

Cordoba

Villa de Priego, Priego de Cordoba

Villa de Priego, Priego de Cordoba

Villa de Priego, Priego de Cordoba

Alhambra, Granada

Granada

Villa de Bubion, Bubion

Villa de Bubion, Bubion

Villa de Bubion, Bubion

Cabo de Gata

Villa de Laujar de Andarax, Laujar de Andarax

Villa de Laujar de Andarax, Laujar de Andarax

Villa de Laujar de Andarax, Laujar de Andarax

Villa de Laujar de Andarax, Laujar de Andarax

Cadiz

Natuur, historie & cultuur in Andalusië

Dag 1: De gekozen luchthaven - Malaga - Grazalema (ca. 140 km)
Aangekomen op de luchthaven haal je direct je huurauto op en kun je richting Grazalema vertrekken. Rijd bijvoorbeeld via Ronda. De unieke ligging, midden op een zware kalkrots direct boven een diepe kloof, maakt dit stadje een bezienswaardigheid op zich. Grazalema, het dorp waarin je verblijft, werd bevolkt in de 13e eeuw door Moorse boeren die de bergen in vluchtten voor de Spanjaarden. De huisjes kalkten ze wit ter bescherming van de zon en bijna elk dorp werd voorzien van een burcht. Naast de overblijfselen uit deze tijd is de omgeving ook bekend om haar rijke flora en fauna. Je verblijft 1 nacht in Hotel Villa de Grazalema, inclusief ontbijt.

Dag 2: Grazalema -  Priego de Córdoba (ca. 187 km)

Vandaag vervolg je de reis naar Priego de Córdoba. Het hotel waar je naar toe rijdt is gelegen op een bijzondere loactie in het midden van natuurpark ‘Sierras Subbeticas’. Je verblijft 2 nachten in Hotel Villa de Priego de Córdoba, inclusief ontbijt.

Dag 3: Priego de Córdoba
Vandaag kan een perfecte dag zijn om van de gevarieerde natuur te genieten. Bezoek bijzondere geologische rotsformaties en grote kalkstenen plateaus. Houd je verrekijker bij de hand, want er vliegen veel verschillende vogelsoorten, waaronder gieren en adelaars rond.

Dag 4: Priego de Cordoba - Bubión (ca. 162 km)
De weg richting Bubión brengt je langs de wereldberoemde stad Granada. Dit was de eerste Spaanse stad die op de Werelderfgoedlijst kwam te staan vanwege het Alhambra, de Generalife en het Albaicin. Nog wat tijd over? Bezoek een museum en leer hoe de Reconquista hier eindigde in 1492. De komende nachten verblijf je in het zuiden van Sierra Nevada. De veertien bergtoppen van meer dan 3000 meter hoog zorgen voor een indrukwekkende omgeving. Neem bij aankomst een duik in het buitenzwembad of gooi je voeten in de lucht op het charmante terras. Je verblijft 2 nachten in Hotel Villa de Bubión, inclusief ontbijt.

Dag 5: Bubión
De hoge ligging en de nabijheid van de Middellandse Zee maakt de Sierra Nevada een uniek gebergte. Onderzoek de verschillende wandelroutes, trek je stevige wandelschoenen aan en ontdek. Toe aan verfrissing? Trek dan je zwemkleding aan en ga een dagje naar de zee.

Dag 6: Bubión -  Laujar de Andarax (ca. 78 km)
De weg vervolg je door de bergen naar de laatste bestemming. Je verblijft 2 nachten in Hotel Villa de Laujar de Andarax, inclusief ontbijt.

Dag 7: Laujar de Andarax
Het hotel ligt op een heuvel met uitzicht op de prachtige dorpjes Laujar de Andarax en Fondon. Je hebt een volle dag om de charme van Laujar de Andarax te ontdekken. De knusse witte huisjes zorgen voor een aangename sfeer in het gezellige plaatsje dat tussen de bergen licht - mooie panoramafoto's gegarandeerd!

Dag 8: Laujar de Andarax - Malaga - De gekozen luchthaven (ca. 199 km)
Het is alweer de laatste dag van je vakantie. Rijd de laatste kilometers naar de luchthaven van Malaga om de huurauto in te leveren en weer in het vliegtuig te stappen.

De bovenstaande reisbeschrijving is van toepassing op de aanbieding met 7 nachten. De hotels en het aantal nachten staan vast, maar je bepaalt zelf hoe je de tijd op de bestemmingen invult.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.