Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Maastricht, Nederland

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Restaurant van het hotel

Restaurant van het hotel

Terras van het hotel

Bar van het hotel

Binnenzwembad

Standaardkamer

Standaardkamer

Maastricht

Maastricht

Maastricht

Maastricht

Maastricht

Verken Maastricht vanuit een elegant Art Nouveau hotel tegenover het Centraal Station en op 15 minuten wandelen van het Vrijthof, incl. ontbijt of halfpension & welkomstdrankje

Hoe vaak heb je in een rijksmonument geslapen? Na een nachtje in het 4-sterrenhotel Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht kun je dat afvinken. Gebouwd begin vorig eeuw, volgt het hotel de zogenoemde Jugendstil bouwstijl, die allerlei eigenschappen van eerdere stromingen combineert. De gevel is steeds anders per verdieping en de moeite waard om even bij stil te staan voordat je incheckt. Wellicht nog belangrijker is dat dit hotel één van de beste locaties in de Limburgse hoofdstad heeft. Pal tegenover het station en in de hippe buurt Wyck.

Laten we daarnaast niet vergeten dat je logeert in één van de mooiste en interessantste steden van Nederland. Maastricht is niet groot, maar telt wel de meeste Michelinsterren van ons land op één plek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige musea en het beroemde Vrijthof.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.