Altarocca Wine Resort

Orvieto, Italië

Prestige suite

Junior suite

Junior suite

Prestige suite

Italiaanse heuvels en wijngaarden

Halverwege tussen Rome en Florence ligt dit prachtige resort dat uitzicht biedt over de heuvels van Umbrië en zijn middeleeuwse stadjes met een karakteristieke sfeer. Een rustieke en romantische omgeving die dit resort tot een bijzondere plek maakt. Gelegen midden in een biologische wijngaard waar je - dankzij het uitgebreide aanbod van wijnproeverijen - letterlijk de vruchten van kunt plukken.

In het prachtige restaurant kun je van heerlijke culinaire creaties genieten, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van de lokale producten waar Italië en vooral deze rijke regio bekend om staan. En dat alles vergezeld van een goed glas wijn van het landgoed, waarover de sommelier je graag vertelt. Het resort is ook uitgerust met uitstekende wellnessfaciliteiten, compleet met verschillende sauna’s, bubbelbaden en Turkse baden, waarna je kunt uitrusten in de ontspanningsruimte met een theetje. Ook is het mogelijk om (tegen bijbetaling) een van de (Thaise) massages of schoonheidsbehandelingen te boeken.

Goed om te weten

Het buitenzwembad is enkel geopend in het zomerseizoen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.