AlmaLusa Baixa/Chiado

Lissabon, Portugal

Standaardkamer

AlmaLusa Baixa/Chiado

AlmaLusa Baixa/Chiado

Standaardkamer

Lissabon

AlmaLusa Baixa/Chiado

Lissabon

AlmaLusa Baixa/Chiado

Standaardkamer

Standaardkamer

AlmaLusa Baixa/Chiado

Lissabon

Sfeervol hotel in 18e-eeuws pand aan het historische Município-plein in Lissabon, incl. ontbijt, stuk chocoladetaart & meer

Het imposante hotel AlmaLusa Baixa/Chiado is gevestigd in een 18e-eeuws pand in het historische centrum van Lissabon. Dankzij de samenwerking met vooraanstaande producenten, zijn de sfeervolle suites voorzien van kwalitatief hoogwaardige bedden en technologieën, zoals een 4G-smartphone. In het geliefde hotelrestaurant maak je kennis met de regionale keuken en wijncultuur.

Het hotel bevindt zich direct aan het historische Município-plein met daarachter de rivier de Taag. Je slentert er door nauwe straten, waar ieder pand een smeedijzeren balkon lijkt te hebben en boetiekjes, kleine restaurants en fruitkramen het straatbeeld bepalen. Designmusea, moderne kunstmusea en historische bezienswaardigheden tref je aan op directe loopafstand van het hotel.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.