Borgo Condé Wine Resort

Borgo Conde, Fiumana, Emilia-Romagna, Italië

Junior suite

Junior suite

Emilia-Romagna

Junior suite

Standaardkamer

Standaardkamer

Italiaans wijnresort

Emilia-Romagna, de heuvelachtige Italiaanse streek met steden als Parma, Modena en Bologna, belichaamt het hart van de rijke, ambachtelijke Italiaanse keuken. Uit dit boerenlandschap halen Italianen alles wat hun gerechten zo beroemd maakt: Parmezaanse kaas, geweldige ham en balsamicoazijn, met liefde soms wel 30 jaar bewaard in houten vaten. Precies hier ligt het elegante wijnresort Borgo Condé, een glooiend landgoed van 110 hectare met daarop een prachtig luxe hotel. Rond een mooi buitenbad staan verschillende villa’s en lage gebouwen met luxe suites die uitkijken op de wijngaard. Hier slaap je onder de hanenbalken en badder je in een luxe natuurstenen badkamer. De blauwe sangiovese-druif waarvan de eigenaren hun wijnen maken kun je niet alleen proeven in de drie restaurants, maar wordt ook gebruikt bij de wellnessbehandelingen van het resort. En natuurlijk kun je op excursie in de wijngaard, om de moderne wijnproductie met eigen ogen te ontdekken.

Vanuit het hotel zijn een aantal mooie plekken van Italië eenvoudig bereikbaar. Cultuurstad Ravenna met haar befaamde vroegchristelijke bouwwerken ligt op 39 kilometer rijden. Voor heerlijk slenteren en winkelen in talloze traditionele speciaalzaken moet je zeker naar Bologna, gelegen op 95 kilometer van het hotel. Bonus: waar je ook naartoe rijdt, onderweg kom je langs allerlei boerderijen die hun kazen, olijfolies en wijnen verkopen. Maar zorg ook dat je het diner in het hotel niet mist: je kunt hier smullen van alles wat de Italiaanse keuken zo populair maakt.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.