Adembenemende rondreis door het groene Ierland

Ierland: Dublin, Galway, Limerick, Killarney, Kilkenny

Uniek

Alleen bij Secret Escapes

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Kliffen van Moher

Map ireland

Connemara National Park

Dublin

Aspect hotel

Aspect hotel

Dublin

Dublin

Maldron

Maldron

Maldron

Galway

Dingle Bay

Castle Oaks

Castle Oaks

Ring of Kerry

Dingle Bay

Killarney

Killarney Court Hotel (Killarney)

Killarney Court Hotel (Killarney)

Old Head of Kinsale

Springhill Court Conference, Kilkenny

Springhill Court Conference, Kilkenny

Springhill Court Conference, Kilkenny

Kilkenny

Ring of Kerry

Kliffen van Moher

Kilkenny

Magisch Ierland

Kraakheldere bergmeren, donkere bieren, intens groene heuvels en parelwitte stranden. Ierland heeft een natuur waar je u tegen zegt en er is geen betere manier om dat te ervaren dan met de auto. Eindeloze verlaten wegen leiden je langs metershoge kliffen, de ruige oceaan en karakteristieke steden. Authentieke straten met sfeervolle pubs, indrukwekkende kastelen en kleurrijke eetmarkten vind je overal terug.

In Dublin proef je de beste whiskey en zijn de straten versierd met unieke straatkunst. In het onconventionele Galway proef je de zilte zeelucht van de Atlantische Oceaan en kun je heerlijke fish en chips eten. Het fenomenale landschap brengt je vervolgens naar Limerick voor poëzie, rugby en een wandeling langs de oevers van de Shannon. Je vervolgt je reis langs watervallen, serene meren en mistige bergtoppen van het nationale park Killarney naar de charmante hofjes en keurige bloemperken van het deftige Kilkenny.

Goed om te weten
Door de kleinschaligheid van de accommodaties binnen dit arrangement kan het voorkomen dat één of meerdere accommodaties reeds zijn volgeboekt. Indien dit het geval is, krijg je een gelijkwaardig alternatief aangeboden.

Perfect voor
City trip Platteland Landschap Bezienswaardigheden Vluchten

Highlights

  • Bezoek de Hungry Tree in het King’s Inns Park waar een bankje wordt verslonden door de wortels van deze hongerige boom
  • Wandel langs de ambachtelijke winkels, traditionele pubs en sfeervolle restaurants in de High Street van Kilkenny
  • Bewonder de weelderige natuur tijdens een wandelingen door de bossen en langs de meren van Curraghchase Forest Park

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.