A-ROSA Travemünde

Travemünde, Schleswig-Holstein

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Superior kamer

Oase van rust aan de Ostsee

Er zijn maar weinig hotels die zoveel prijzen op hun naam hebben staan als A-ROSA Travemünde. Van “Germany’s leading SPA Resort” tot “Hotel of the Year” tot de “ISA Service Award”. En dan beschikt het befaamde restaurant Buddenbrooks ook nog eens over een Michelin-ster. A-ROSA is dan ook met recht een parel aan de Baltische Zee te noemen.  

Dit exclusieve hotel is gelegen in één van de oudste en meest voorname kustplaatsen van Duitsland. Het hotel, met prachtige vergezichten over zee, biedt spa-faciliteiten met een oppervlakte van maar liefst 4500 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Hier kunt u zich dagen lang vermaken en ontspannen in sauna’s, stoombaden en twee zoutwaterzwembaden. Boek voor de optimale verwennerij vooral ook één van de Thalasso- of massagebehandelingen.

De pittoreske kust rond de oogverblindende Baltische Zee vangt de meest zonuren van Duitsland, dus is het goed toeven op het nabijgelegen strand. Maar u kunt ook paardrijden langs het strand, of een catamaran huren om de zee te bedwingen. Ook voor golfliefhebbers is A-ROSA, met zijn twee grote golfresorts, een waar paradijs. In de avonden organiseert het resort regelmatig exquise barbecues of thema-avonden, waarvan u van kunt genieten terwijl u de zon onder ziet gaan.

A-ROSA Travemünde doet alle prijzen eer aan en dit is dan ook dé plek om u volledig onder te laten dompelen in ongebreidelde exclusiviteit en luxe.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.