Sorry, deze aanbieding is verlopen

 • Accommodatie inclusief
 • Activiteit inclusief

Gastronomische reis Zuid-Frankrijk

 • Rondreis
 • Frankrijk
€ 429,20 -42%
Vanaf € 249,00
 • per persoon vanaf
 • gebaseerd op 2 personen
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Maak een gastronomische reis door Zuid-Frankrijk en verblijf 6 of 9 nachten in hotels in Nice, Avignon en Aix-en-Provence! Incl. dagelijks ontbijt, welkomstdrankjes, een bezoek aan een wijnmuseum en meer!

Een bos zonnebloemen op de eettafel? Prachtig! Velden vol zonnebloemen (en lavendel) tijdens een gastronomische reis door Zuid-Frankrijk? Nog veel mooier! Maak je op voor een unieke reis waarin je als een blij mens flaneert over de prachtige boulevard in Nice, danst op de Pont d'Avignon en smult van de lekkerste 'calissons' die je ooit zult eten. Bovendien verblijf je in fijne hotels in Nice, Avignon en Aix-en-Provence waar dagelijks ontbijt voor je klaarstaat én trotseer je met je eigen auto het ontzettend mooie landschap tússen deze steden. De auto laat je uiteraard wel even staan als je naar het wijnmuseum gaat, een wijnproeverij is namelijk inclusief! Want zeg nu zelf, Frankrijk bezoeken zonder wijn te drinken, is onmogelijk toch? Allons-y!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2 of 3 nachten in Hotel Apogia in Nice
 • 2 of 3 nachten in Hôtel de l'Arbois in Aix-en-Provence
 • 2 of 3 nachten in Hôtel Terre de Provence in Avignon
 • Dagelijks ontbijt
 • Welkomstdrankje in Nice en Aix-en-Provence
 • Koffie en thee op de kamer in Nice
 • Toegang tot de wellness, parkeren, late checkout in Aix-en-Provence
 • Een doosje Calissons D'aix (koekjes) op de kamer in Aix-en-Provence
 • Bezoek aan de snoepwinkel van Roy René
 • Toegang wellness en parkeren in Avignon
 • Bezoek aan een wijnmuseum (incl. wijnproeverij en flessen wijn)
Veelzijdig Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk, het is de plek waar glooiende heuvels vol lavendel en zonnebloemen worden afgewisseld met mooie kusten, schilderachtige dorpen en charmante, rijke steden. Het is een plek waar je je vergaapt aan luxe jachten en mensen met een hoog kijk mij-gehalte en waar je dagen doorbrengt op het strand aan de Middellandse zee. Maar het is óók de plek waar je je in een karakteristiek dorp in de Provence waant en waar je struint over knusse markten vol Zuid-Franse delicatessen, verse bloemen en fruit. Deze gastronomische reis begint in Nice. Hier begint de dag met een kop goede koffie in de hippe wijk Quartier du Port en is alleen het struinen over de boulevard met uitzicht op zee al een feestje. Vervolgens stap je in de auto naar Aix-en-Provence, een stad met de uitstraling van een schilderachtig dorp en met 'calissons' waar je je vingers bij aflikt. En de láátste stop maak je in Avignon, het Rome van Frankrijk, de plaats waar vaak over gezongen wordt én waar de Pont d’Avignon beeldbepalend is. Ben je klaar voor deze Zuid-Franse ontdekkingsreis?

Reisschema

Dag 1 - 3: Nice: een ware schatkist!

In Nice begint jouw ontdekkingstocht met een wandeling over de chique Promenade des Anglais. Met de Franse zonnestralen op je gezicht geniet je van het uitzicht over de azuurblauwe zee, waar tal van kleine bootjes ronddobberen en waar luxe jachten de show stelen. Wat daarna op de planning staa... Lees meer

Hotel Apogia Nice

Dag 4 - 6: Authentiek Aix-en-Provence

Als je door de charmante straatjes van de oude binnenstad loopt, waan je je even in een klein dorpje in de Provence. Overal waar je kijkt, zie je fonteinen, bijzondere gebouwen, knusse winkeltjes en authentieke Zuid-Franse markten waar ze (zonne)bloemen, groente, fruit en lokale producten verk... Lees meer

Hôtel de l'Arbois

Dag 7 - 10: Avignon

"Sur le Pont d'Avignon, on y danse, on y danse." Dit lied heb jij waarschijnlijk al in je hoofd vanaf het moment dat je leest over Avignon... En wil je het dansen op de brug eindelijk eens van je bucketlist schrappen? Dan is dit je kans! In Avignon geniet je bovendien van een boe... Lees meer

Hôtel Terre de Provence, Le Pontet- Avignon
Wijnmuseum Maison Brotte

Bij je reisdocumenten ontvang je een voucher voor je bezoek aan het wijnmuseum Maison Brotte. Print en neem deze mee naar het wijnmuseum. Met de voucher krijg je toegang tot het museum met audiogids, toegang tot vip-salon (met proeverij van 3 wijnen Chateauneuf-du-Pape (1 wit en 2 rood) en een fles wijn Fiole du Pape (per 2 personen).

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Boekingskosten € 20,00
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
 • Toeristenbelasting van € 2,50 p.p.p.n. in Nice
 • Toeristenbelasting van € 1,10 p.p.p.n. in Aix-en-Provence
 • Vervoer
Betaling

Boek je minimaal 49 dagen voor vertrek? Dan is het mogelijk om in termijnen te betalen. De eerste termijn zal 35% van het totaalbedrag plus de boekingskosten en de eventuele kosten van de annuleringsverzekering zijn.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302 waarop alle EU-rechten voor pakketreizen gelden. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. TravelBird B.V. is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden. TravelBird B.V. beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren in geval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302 vindt u onder Bijlage I Deel A.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur in alle hotels

Uitchecken

Hôtel Terre de Provence: tot 14:00 uur
Hôtel de l'Arbois: tot 12:00 uur
Hôtel Apogia: tot 12:00 uur

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen per kamer

Eenpersoonstoeslag

100%

Kinderkorting

N.v.t.

Toegankelijkheid

De hotels zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over aangepaste kamers, deze zijn op aanvraag. Neem voorafgaand aan de boeking contact op met een van onze vakantieadviseurs

Lift

Aanwezig in de hotels

Huisdieren

Niet toegestaan in Hotel Terre de Provence

Wifi

Gratis in alle hotels

Parkeren

€ 25,- in het hoogseizoen (t/m 31 oktober) en € 15,- in het laagseizoen bij Hôtel Apogia Nice, op aanvraag

Gratis bij Best Western Plus Hôtel de l'Arbois en Hotel Terre de Provence

Maison Brotte

Tijdens zomermaanden geopend van 09:00 tot 19:00 uur
Tijdens wintermaanden geopend van 09:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 18:00 uur

Voucher Maison Brotte

Bij je reisdocumenten ontvang je een voucher voor je bezoek aan het wijnmuseum Maison Brotte. Print en neem deze mee naar het wijnmuseum. Met de voucher krijg je toegang tot het museum met audiogids, de vip-salon (met proeverij van 3 wijnen Chateauneuf-du-Pape (1 wit en 2 rood) en een fles wijn Fiole du Pape (per 2 personen).

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter