Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

Ticket Attractie- & Vakantiepark Slagharen

  • Pretparken
  • Slagharen
€ 29,00 -54%
Voor € 13,50
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Beleef een dag vol familieplezier, avontuur en gezelligheid in Attractie- & Vakantiepark Slagharen - t/m 7 januari 2018

Kom naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen, waar achtbanen, zweefmolens, glijbanen en talloze shows je een geweldige dag bezorgen! Stap in de gloednieuwe Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt: een spectaculaire rit! Met meer dan 30 fantastische attracties gaat je hart hier sowieso sneller kloppen. Profiteer van de korting en bestel toegangskaartjes voor het hele gezin. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Toegangskaart Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • O.b.v. beschikbaarheid ticket voor Aqua Mexicana op zaterdagen en zondagen van 4 november t/m 17 december 2017 (t.w.v. € 8,-)
Nieuw in 2017: de Gold Rush!

Op 13 april werd de nieuwe achtbaan Gold Rush officieel geopend. Deze spectaculaire achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit. Tijdens de rit ga je twee keer over de kop en bereik je een hoogte van 33 meter. Durf jij het aan? Ga dat beleven!

Genoeg te doen!

Ontdek het Wilde Westen in Attractie- & Vakantiepark Slagharen als een echte cowboy of cowgirl! Met meer dan 30 spannende attracties en shows zijn er avonturen te beleven voor jong en oud. Stap in de nieuwe spectaculaire triple launch achtbaan Gold Rush. Kun jij jezelf onder controle houden in de snelle en spectaculaire nieuwe achtbaan? Doe je het liever iets rustiger aan? Bekijk het attractiepark dan eens van boven tijdens een ritje in de monorail en maak een boottocht langs cowboys en indianen in de Wild West Adventure. Swing daarnaast lekker mee tijdens de parade en breng een bezoek een van de shows.

Hoe werkt het?

Voor slechts € 13,50 per persoon koop je bij ons een toegangskaart voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen gaat; je hebt de voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Je kunt het e-ticket ook vanaf je smartphone laten scannen. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird fungeert als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Aantal kaartjes

Maximaal 8 vouchers per boeking

Geldig

De voucher is te gebruiken t/m 7 januari 2018

Kinderkorting

Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen, geen voucher nodig

Parkeren

Parkeren à € 7,50 per auto, ter plaatse betalen

Waterpark

Toegang tot Aqua Mexicana is o.b.v. beschikbaarheid inbegrepen op zaterdagen en zondagen van 4 november t/m 17 december 2017. Buiten deze periode is entree exclusief (€ 8,- per persoon, ter plaatse betalen)

Tickets zijn ter plaatse af te halen bij de kassa en Aqua Mexicana shop. Vergeet je zwemkleding niet!

Vouchers

Print de voucher(s) per persoon uit en neem deze mee naar het park of zorg ervoor dat deze op je smartphone staat

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je voucher, je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Locatie

Slagharen ligt in Overijssel, iets ten oosten van Zwolle en vlak bij de grens met Duitsland. De afstand van Utrecht naar het attractiepark bedraagt zo'n 125 kilometer.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter