• Activiteit inclusief

All Inclusive in Kernie's Familiepark

Pretpark Kalkar

€ 29,50 -36%
per persoon nu € 18,95
gebaseerd op 2 personen

Al 110 keer geboekt

Beleef een dag all inclusive familiepret in Kernie's Familiepark: meer dan 40 attracties, onbeperkt friet, ijs, frisdrank en koffie en thee!

In het Duitse Kalkar, net over de grens bij Nijmegen, ligt een oergezellig familiepark waar het hele gezin een fantastisch dagje uit beleeft: Kernie's Familiepark! De hele dag heb je toegang tot meer dan 40 verschillende attracties én smikkel je bovendien van onbeperkt friet, ijs, frisdrank en koffie en thee. Stap in de achtbaan voor een duizelingwekkend ritje, waag je aan de Vertical Swing of bots erop los in de Bumper Boats. Je leest het al: het is tijd voor een avontuurlijke dag vol familievertier nét over de grens!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket voor Kernie's Familiepark p.p. (geldig van 14 april t/m 5 november 2017)
  • All inclusive: onbeperkt gebruik van de attracties, onbeperkt friet, onbeperkt ijs, onbeperkt koffie en thee
Familiepret in Wunderland Kalkar

Gewoonweg onvergetelijk, dat is Wunderland Kalkar! Deze voormalige kerncentrale (wees gerust, de centrale was gelukkig nooit in werking) is vandaag de dag het decor van onder meer Kernie's Familiepark, een fraai hotel, restaurants, verschillende uitgaansgelegenheden en een congrescentrum. Bovendien is alles hier op unieke wijze hergebruikt: zo doet de koeltoren nu dienst als klimwand en vind je in de turbine en reactor nu hotelkamers, restaurants en pubs. Kernie's Familiepark beschikt over meer dan 40 attracties: rijd een rondje in een van de stoere jeeps bij de Safari Adventure, verdwaal in Kernie's Labyrinth, word kleddernat in de Wildwaterbaan of stap als een echte durfal in de Atlantis.

Hoe werkt het?

Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je waardebon(nen) kunt downloaden. Print de waardebon(nen) en neem deze mee wanneer je naar Kernie's Familiepark gaat; je hebt je waardebon nodig om toegang te krijgen tot het park. Let op: je krijgt per persoon een waardebon met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte waardebonnen.

Exclusief
  • Boekingskosten € 3,95
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Voorwaarden

TravelBird treedt op als verantwoordelijke touroperator. De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden en de aanvullende reisvoorwaarden) zijn van toepassing op deze boeking. Zie artikel 7 van de aanvullende reisvoorwaarden voor onze annuleringsvoorwaarden.

Geldigheid

Het ticket is geldig van 14 april t/m 5 november 2017

Tickets

Je ontvangt je tickets direct na het boeken per e-mail

Openingstijden

Raadpleeg voor de actuele openingstijden de website van Kernie's Familiepark

Kinderen

Toegang tot Kernie's Familiepark is gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen met een volwassene naar binnen

Huisdieren

Niet toegestaan

Mindervaliden

Mindervaliden kunnen op vertoon van een verklaring gratis het park betreden en hoeven dus geen ticket aan te schaffen

Let op!

De e-mail die je krijgt is niet je waardebon, je dient je waardebon(nen) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Printen

Waardebonnen moeten bij de kassa van Kernie's Familiepark in geprinte vorm voorgelegd worden

Kartbaan

Voor de kartbaan geldt een toeslag

Locatie

Wunderland Kalkar ligt ten westen van de Rijn, vlak bij de Nederlandse grens. Vanaf Utrecht is het 110 km rijden naar Kernie's Familiepark.

Wunderland Kalkar
Griether Straße 110-120
47546 Kalkar
Duitsland

Koop nu!