4*-ontspanning aan het strand van de Costa Blanca

Altea, Spanje: Hotel Cap Negret

Nu aanbetalen Nu aanbetalen

Betaal nu aan

en de rest later

Inclusief vluchten Inclusief vluchten

De perfecte vakantie.

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Hotel Cap Negret

Natuurgebieden en kastelen

Aan de oostkust van Spanje strekt zich de Costa Blanca over vele kilometers uit. Een van de mooiste baaien is die van Altea. Met in de nabijheid het natuurgebied Serra Gelada, de uitmonding van de Riu de l'Algar en de idylle van het dorpje Altea, is dit een van de karakteristiekste plekjes op het Iberisch Schiereiland.

Met je huurauto kun je alle onvergetelijke hoogtepunten van de omgeving verkennen. Waarom niet dicht bij huis beginnen? De kronkelende straatjes van Altea zitten vol historische cultuurpracht en de boulevards zijn bezaaid met palmbomen. Even verderop ligt Alicante. Hier kun je ronddwalen in een reusachtig sprookjeskasteel, genieten van Spaanse tapas en opgaan in de natuur rond de zoutmeren La Mata en Torrevieja. En wie zin heeft in nog meer Spaanse cultuur, rijdt in 60 minuten naar het prachtige Valencia.

Je uitvalsbasis deze vakantie is viersterrenhotel Cap Negret. Dit strak ontworpen resort is uitgerust met moderne kamers, zwembaden en een prachtig uitzicht vanaf het balkon. En het beste? Het fijne kiezelstrand ligt direct voor de deur.

Nog even bedenktijd?

Neem voor slechts € 25 een optie op de gewenste reisdata.

  • Voor € 25 neem je een optie op jouw reisdatum of -data, totdat onze aanbieding verloopt.
  • Wanneer je besluit tot aanschaf over te gaan, wordt het geld in mindering gebracht op het totaalbedrag. Zo niet, dan wordt het geld als tegoed aan je Secret Escapes-account toegevoegd.

Belangrijk! Dit is geen aanbetaling, complete of gegarandeerde boeking. Een optie zorgt er alleen voor dat tijdens de bedenktijd niemand anders de aanbieding wegkaapt. Secret Escapes is niet aansprakelijk voor ontstane kosten in het geval dat de gewenste data niet beschikbaar zijn en je reservering opgeheven wordt.

Zie de algemene voorwaarden en onze FAQ voor meer informatie.

Wat is een aanbetaling?

Uw niet-terugvorderbare aanbetaling aan Secret Escapes verzekert u van uw reis, waarna u later – maar wel voor uw vertrek – de rest van het bedrag direct aan de reisaanbieder overmaakt, zoals in de aanbieding is gecommuniceerd.

We hebben aanbiedingen die alleen op aanbetaling geboekt kunnen worden, zodat we onze leden toegang kunnen geven tot nog meer geweldige reizen, en omdat we weten dat het plannen en betalen van een reis even kan duren.

Zie voor meer informatie, onze FAQ pagina.