Sorry, deze aanbieding is verlopen

  • Activiteit inclusief

All-in dagticket Kernie's Familiepark

  • Pretparken
  • Kalkar
€ 29,95 -44%
Voor € 16,95
  • nu
Misschien vind je dit ook leuk?
Dit was de aanbieding

Volop vertier in Kernie's Familiepark bij Wunderland Kalkar met ruim 40 attracties, onbeperkt frietjes, softijs, frisdrank, koffie & thee!

Tover een onbetaalbare glimlach op de gezichtjes van je kinderen met een bezoek aan Kernie's Familiepark! De dag die jullie daar beleven staat geheel in het teken van plezier, attracties, avontuur en vertier. Wacht dus niet langer en kom roetsjen, sjezen, klimmen, klauteren, ravotten, gillen, lachen en springen bij de Oosterburen! Over eten en drinken hoef je je trouwens ook geen zorgen te maken: onbeperkt frietjes, frisdrank, koffie, thee en softijs zijn inclusief. En nu? Verheug je je alvast op het moment dat je in de auto luidkeels met je kinderen kun meezingen. 'We zijn er bijna! We zijn er bijna! Maar nog niet helemaal!'

Deze aanbieding is inclusief:
  • 1x dagticket voor Kernie's Familiepark (geldig van 30 maart t/m 28 oktober 2018)
  • Onbeperkt frietjes, softijs, frisdrank, koffie en thee
Kernie's Familiepark

Met meer dan 40 attracties die kinderen en ouders buikpijn geven van het lachen, is dit een fantastische plek voor jong en oud. In Kernie’s Familiepark is er elke dag van alles te beleven én te leren. Het park heeft een breed scala aan attracties waaronder draaiende theekopjes, springkussens, botsboten, een reuzenrad, wildwaterbaan, zweefmolen en achtbaan. Het ideale uitstapje voor het hele gezin! Tegen betaling van een toeslag kan ook van de kartbaan gebruik worden gemaakt.

Hoe werkt het?

Nadat je betaald hebt, ontvang je van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je voucher(s) kunt downloaden. Print de voucher(s) en neem deze mee wanneer je naar Kernie's Familiepark gaat; je hebt je voucher nodig om toegang te krijgen tot het park. Let op: Je krijgt per persoon een voucher met unieke barcode, ga je met 5 personen, print dan 5 aparte vouchers.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 1,95
  • Vervoer
Aanvullende informatie
Partnervoorwaarden

TravelBird fungeert als reisagent voor Wunderland Kalkar (TO). Je komt tot een directe overeenkomst met Wunderland Kalkar (TO). De TravelBird Algemene Voorwaarden (ANVR-Boekingsvoorwaarden) en de (reis)voorwaarden van onze partner zijn van toepassing op deze aanbieding. Deze aanbieding is niet-restitueerbaar.

Aantal vouchers

Je kunt per boeking maximaal 10 vouchers kopen

Geldigheid

De voucher(s) is/zijn geldig van 30 maart t/m 28 oktober 2018

Openingstijden

Kernie's Familiepark is open van 10:00 tot 18:00 uur; voor de exacte openingsdata en -tijden kun je terecht op de website van Kernie's Familiepark

Kinderen

Kinderen van 0 t/m 2 jaar gaan gratis mee, voor hen hoef je geen voucher te kopen
Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen met een volwassene naar binnen

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in het park

Parkeren

Vanaf 1 mei 2018 kost parkeren € 5,- per voertuig per dag

Mindervaliden

Enkel de begeleiding (max 1 persoon) van mindervaliden kunnen op vertoon van een verklaring gratis het park betreden en hoeven dus geen ticket aan te schaffen

Printen

De voucher(s) moet/moeten bij de kassa van Kernie's familiepark in geprinte vorm getoond worden (zorg voor een goede printkwaliteit en probeer ze niet te vaak dubbel te vouwen)

Let op!

De e-mail die je ontvangt, is niet je voucher. Je dient je voucher(s) te downloaden via de link in de bevestigingsmail

Locatie

Wunderland Kalkar ligt ten westen van de Rijn, vlak bij de Nederlandse grens. Vanaf Utrecht is het 110 km rijden naar Kernie's Familiepark.

Kunnen we je helpen? Vind antwoorden op de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.
Ga naar helpcenter